A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Сторінками методичного флешмобу «Золоте зерно освіти»

Дата: 19.02.2021 09:30
Кількість переглядів: 99

Розбудова безпечного та здорового освітнього середовища  в закладах освіти – одне із головних завдань нової української школи. Бо саме освітнє середовище забезпечує оволодіння учнями компетентностями, необхідними для життя, формування культури безпечної та здорової поведінки дитини.

Серед стратегічних цілей, за якими реалізується Національна стратегія розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у новій українській школі, на першому плані стоїть здоров’язбережувальна складова освіти та комплексність розвитку фізичної культури та посилення рухової активності.

Реалізацію цих завдань в основі роботи Школи сприяння здоров’ю  для свого закладу освіти обрав колектив Мазівського НВК. Метою програми, що діє у закладі є:

  •  сприяння засвоєнню системи знань про людину як невід'ємну частину природи, природні фактори небезпеки та чинники здоров'я;
  •  формування та розвиток культури здоров'я серед учасників освітнього процесу, організація їх життєдіяльності на позиціях здорового способу життя;
  •  виховання свідомого ставлення до свого здоров'я та здоров'я інших громадян як найвищої соціальної цінності.

Тож пропонуємо разом перегорнути сторінки життя Мазівського НВК як Школи сприяння здоровю за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1Xq9IDUyAfrrk7eVnP4vPUxmFKtO_0tW4

 


« повернутися

Вхід для адміністратора