A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Застосування інтернет-платформ для організації роботи закладу освіти в дистанційних умовах

Дата: 04.11.2020 09:46
Кількість переглядів: 148

Із набуттям чинності Положення про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти з’явилися нові можливості для дистанційного навчання учнів – як за дистанційною формою здобуття освіти, так і при використанні технологій дистанційного навчання в інших  формах здобуття освіти.

В умовах пандемії та обставин, що унеможливлюють відвідування закладу освіти надзвичайно важливо забезпечити неперервність освітнього процесу для реалізації індивідуальної освітньої траєкторії кожного здобувача освіти. І хоча дистанційна освіта не може замінити очного навчання, у наших силах зробити все можливе для найкращого засвоєння матеріалу учнями шляхом застосування сучасних технологій дистанційного навчання.

Новослобідським центром професійного розвитку педагогічних працівників спільно з Путивльською спеціалізованою мистецькою школою-інтернат 3 листопада було організовано та проведено спільну онлайн-конференцію у рамках постійно діючого теоретико-практичного форуму педагогічних ідей та інновацій на тему «Застосування інтернет-платформ для організації роботи закладу освіти в дистанційних умовах». У заході взяли участь адміністрації закладів освіти та зацікавлені педагогічні працівники Новослобідського, Юр’ївського, Князівського та Мазівського навчально-виховних комплексів.

Під час заходу учасники поділилися досвідом використання освітніх онлайн-платформ, порталів, застосування технологій дистанційного навчання, можливості використання електронних журналів та щоденників закладами освіти.

Дякуємо за плідну співпрацю Путивльській спеціалізованій мистецькій школі-інтернат. Сподіваємося на подальше зміцнення професійних відносин, взаєморозуміння, дружбу та підтримку.


« повернутися

Вхід для адміністратора