A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Дружня зустріч команд з волейболу

Дата: 03.12.2018 09:46
Кількість переглядів: 141

3 грудня весь світ відзначає  Міжнародний  день людей з обмеженими фізичними можливостями. З  30 листопада по 4 грудня 2018 року в закладах загальної середньої освіти Новослобідської сільської ради  відбудуться заходи з відзначення цього свята. Заходи будуть спрямовані на виховання толерантного ставлення до людей з обмеженими можливостями, на руйнування психологічних, фізичних, соціальних бар’єрів, які виключають або обмежують їх участь у повноцінній життєтворчій діяльності.  

У всіх школах заплановані:

- уроки доброти «Дивіться на нас, як на рівних », бесіди «Всі люди рівні, не шукай різниці»;

- виставки тематичних стіннівок щодо забезпечення прав дітей з обмеженими фізичними можливостями.

У опорному  навчальному закладі  Новослобідської  сільської ради 30 листопада  2018 року відбулася дружня зустріч-гра з волейболу, присвячена  Міжнародному дню людей з обмеженими можливостями в Україні.

Взяли участь три команди: команда  Новослобідського НВК (хлопці),  дві команди Юр’ївського  НВК (хлотці та дівчата).

У ході гри учасники проявили високу майстерність та витримку, взаємоповагу та толерантність один до одного. Перемогу в грі вибороли  хлопці Новослобідського НВК, друге місце – хлопці Юр’ївського НВК , третє - команда дівчат  Юр’ївського НВК. За номінацією: «Кращий гравець» - Макарова Ілона, Каблюк Данило (Юр’ївський НВК);  Жердєв Максим (Новослобідський НВК).

Зустріч завершилася урочистим нагородженням. А куліш та солодощі з горячим чаєм були доречними юним спортсменам  останнього осіннього морозного дня.

Всі учасники отримали величезне задоволення від гри та спілкування!


« повернутися

Вхід для адміністратора