A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Відбулася нарада керівників закладів освіти

Дата: 15.05.2020 09:52
Кількість переглядів: 139

Актуальні питання, присвячені підготовці закладів освіти до нового 2020-2021 навчального року (проведення ремонтних робіт, створення умов для майбутніх першокласників, проведення попередньої тарифікації, підготовка проєктів освітніх програм закладів освіти) були розглянуті 14 травня 2020 року у відділі освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради на черговій нараді керівників освітніх закладів, що відбулася в онлайн-режимі.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради Т. Чернякова наголосила на необхідності проведення низки дієвих заходів із організованого закінчення навчального року та підготовки закладів до нового навчального року. Тетяна Михайлівна особливу увагу керівників закладів звернула на створення безпечного освітнього середовища в освітніх закладах.

Завідувач методичним кабінетом О. Сахно нагадала директорам та їх заступникам з навчально-виховної роботи основні вимоги до освітніх програм, звернула увагу на зміни в освітніх програмах для 3 класу.

Організації заходів до Дня Європи та проведенню Свята останнього дзвоника онлайн був присвячений виступ Маханькової В.В., методиста методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту.

Кизенко Т.Я., директор Путивльського ІРЦ, нагадала керівникам освітніх закладів передік документів, які необхідні закладам освіти для організації інклюзивного навчання діией з ООП у новому навчлаьному році.

Підсумком наради керівників освітніх закладів став план дій кожного закладу з підготовки до нового навчального року.



« повернутися

Вхід для адміністратора