A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

МОН ПРОПОНУЄ ДЛЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТ ТИПОВОГО ПЕРЕЛІКУ ЗАСОБІВ НАВЧАННЯ ТА ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ НАВЧАЛЬНИХ КАБІНЕТІВ ПРЕДМЕТА «ЗАХИСТ УКРАЇНИ»

Дата: 15.04.2020 10:01
Кількість переглядів: 158

 

Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт Типового переліку засобів навчання та обладнання для навчальних кабінетів предмета «Захист України» закладів освіти, які забезпечують здобуття повної загальної середньої освіти.

Перелік визначає засоби навчання та обладнання, якими можуть бути оснащені навчальні кабінети предмета «Захисту України» у школах. До переліку включені засоби навчання з допризовної підготовки та цивільного захисту, основ медичних знань і домедичної допомоги, а також навчально-наочне обладнання.

Проєкт розроблено згідно з положеннями Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 листопада 2011 року № 1392, та відповідних навчальних програм для закладів загальної середньої освіти.

Зауваження та пропозиції просимо до 1 травня 2020 року надсилати за електронною адресою: khomenko@mon.gov.ua.

Онайомитися  із матеріалам можна за посиланням: https://mon.gov.ua/ua/news/mon-proponuye-dlya-gromadskogo-obgovorennya-proyekt-tipovogo-pereliku-zasobiv-navchannya-ta-obladnannya-dlya-navchalnih-kabinetiv-predmeta-zahist-ukrayini


« повернутися

Вхід для адміністратора