A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Організація освітнього процесу в умовах дистанційної освіти: ділимося досвідом, шукаємо рішення

Дата: 08.05.2020 11:05
Кількість переглядів: 148

7 травня 2020 року Т. Чернякова, начальник відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради, О. Сахно та В. Маханькова, методисти методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради, С. Чуйко, директор Новослобідського НВК, Р. Ольховик, директор Князівського НВК взяли участь в он-лайн семінарі для освітніх керівників у форматі EduLab, що був проведений Сумським регіональним офісом  Програми «U-LEAD з Європою» з метою підвищити професійну компетентність учасників щодо організації ефективного освітнього процесу в умовах дистанційної освіти. Організаторами  та модераторами заходу стали М. Лобова, керівниця регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою», І. Нагорна, радниця з реформування освіти Програми «U-LEAD з Європою», Т. Коробка, радниця з децентралізації та місцевого самоврядування Сумського РО. У роботі семінару брали участь  експерти з освіти Програми «U-LEAD з Європою» С.ДятленкоА.Седоченко, а також експерти-практики з питань освіти - керівники органів управління освітою, директори шкіл, методисти, які поділилися власним досвідом. 

У ході семінару було проаналізовано результати організації дистанційної освіти, розглянуті різні приклади організації освітнього процесу в умовах дистанційної освіти, організовано комунікацію між учасниками процесу дистанційного навчання, надано рекомендації до організації дистанційного навчання.

Під час комунікації учасники обговорили питання, що сьогодні хвилюють усіх освітян стосовно освітнього процесу в умовах дистанційної освіти та отримали практичні поради від колег.



« повернутися

Вхід для адміністратора