A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Семінар-практикум «Як переконати колег, що вчити сучасних дітей старими методами неможливо»

Дата: 12.12.2019 11:29
Кількість переглядів: 211

Відповідно до плану роботи методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради на базі Князівського навчально-виховного комплексу 11 грудня 2019 року відбувся семінар-практикум у форматі «світового кафе» за темою: Як переконати колег, що в освіті треба багато змінювати, що вчити сучасних дітей старими методами неможливо, який організували та провели завідувач (Сахно О.І.) та методист (Маханькова В.В.) методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту для педагогічних працівників даного закладу освіти.

Метою цього методичного заходу було поставити перед педагогами проблему необхідності та важливості зміни підходів до організації освітнього процесу в школі, оскільки від педагога вимагається не передача учневі готових знань, а насамперед «вирощування» в учня здатностей до самопізнання, самовдосконалення. Учитель стає більшою мірою «координатором» чи «наставником», ніж безпосереднім джерелом знань та інформації.

Під час семінару педагогічні працівники проаналізували стан освітнього процесу в закладі освіти, визначили сильні та слабкі сторони, намітили шляхи його осучаснення та модернізації. Розробили ґрунтовний план подальшого розвитку закладу з урахуванням тих проблем, що потребують нагального вирішення.

   


« повернутися

Вхід для адміністратора