A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Розпочався педагогічний флешмоб «Золоте зерно освіти»

Дата: 29.01.2021 11:43
Кількість переглядів: 196

Комунальна установа «Новослобідський центр професійного розвитку педагогічних працівників» розпочинає міжшкільний педагогічний флешмоб «Золоте зерно освіти», що буде проходити протягом січня – лютого 2021 року.

Сьогодні багато змін відбуваються у нашому житті: все більше часу ми навчаємося дистанційно, більше застосовуємо інтернет – технології, швидше адаптуємося до нових реалій. Ми вже ніколи не станемо такими, якими були рік тому. Які ж ми, освітяни Новослобідської громади, у сучасному світі? Відповідь на це питання дасть флешмоб, який покликаний презентувати роботу наших педагогів.

Тож сьогодні починаємо презентувати роботу педагогів Новослобідського навчально-виховного комплексу: загальноосвітнього закладу І-ІІІ ступенів – дошкільного навчального закладу Новослобідської сільської ради. Цей освітній заклад – найбільший у нашій громаді. У ньому навчається 101 учень та виховуються 20 дошкільнят. Педагогічний колектив творчий, активний. Педагоги докладають усіх зусиль, щоб дітям у закладі було цікаво. Протягом двох тижнів ми будемо презентувати роботу педагогів закладу, які виявили бажання взяти участь у флешмобі.

Освітянам нашої громади є що показати! Тож давайте ділитися досвідом роботи, своїми напрацюваннями.

Знайомтеся – Черняков Анатолій Петрович – учитель фізичної культури Новослобідського НВК. Він впевнений, що завдання школи – зберігати, зміцнювати здоров'я учнів, формувати в них відповідальне ставлення до власного здоров'я.

Ознайомитися з досвідом роботи

 


« повернутися

Вхід для адміністратора