A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Організація освітнього процесу в умовах адаптивного карантину змішаного та дистанційного навчання

Дата: 12.11.2020 13:55
Кількість переглядів: 147

Організація освітнього процесу в умовах адаптивного карантину – це питання, над яким сьогодні працюють усі освітяни України. Сьогоднішній стан справ у кожному освітньому закладі вимагає пошуку шляхів організації освітнього процесу відповідно до умов та можливостей  закладу. Проте тільки разом ми можемо розробити дійсно дієві форми роботи.

Підтвердженням цього став онлайн-семінар для освітніх керівників, який пройшов у форматі EduLab - обговорення досвіду, пошук рішень «Організація освітнього процесу в умовах адаптивного карантину». Захід організував Донецький регіональний офіс Програми «U-LEAD з Європою». Серед учасників були й представники Сумської області та ще 3 областей України. Від освітян нашої громади участь у заході узяли Ковалевська Є.М., провідний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради, Сахно О.І., директор Новослобідського ЦПРПП.

Онлайн-вебінар був спрямований на підвищення професійної компетентності учасників щодо організації ефективного освітнього процесу в умовах адаптивного карантину, дистанційного та змішаного навчання.

Під час заходу було проаналізовано основні питання щодо організації освітнього процесу в умовах адаптивного карантину, розглянуто різні приклади організації освітнього процесу в умовах адаптивного карантину, інші актуальні питання. Своїми напрацюваннями поділилися керівники-практики відділів освіти, директори шкіл.

У підсумку онлайн-вебінару учасники отримали рекомендації щодо організації освітнього процесу в умовах адаптивного карантину, ефективної роботи освітньої галузі громади тощо.

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора