A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Організація ефективної методичної роботи в закладі освіти: від планування до результату

Дата: 09.06.2020 14:34
Кількість переглядів: 156

«Будь-який тайм-менеджмент починається з планування» - зазначав американський психолог Том Грілінг. У реаліях реформи освіти ці слова можна перефразувати так: «Успіх навчального року залежить від якості його підготовки та планування».

9 червня 2020 року у методичному кабінеті відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради відбувся інструктивно-методичний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи з теми «Організація ефективної методичної роботи в закладі освіти: від планування до результату». У заході участь узяли 3 заступники директорів з навчально-виховної роботи освітніх закладів Новослобідської громади, працівники методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту  Сахно О. та Маханькова В.

Під час семінару заступники директорів разом із Сахно О., завідувачем методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту, проаналізували тексти проектів своїх наказів про підсумки методичної роботи з педкадрами в закладі освіти, визначили основну структуру такого наказу, навчилися визначати індикатори роботи по створенню плану роботи з педагогами на 2020-2021 навчальний рік, основні форми роботи з колективом та елементи внутрішньої системи забезпечення якості освіти, збору інформації тощо.

Результатом роботи інструктивно-методичного семінару став розроблений учасниками проєкт розділу річного плану роботи закладу освіти «Робота з педагогічним колективом». Усі учасники отримали методичні рекомендації «Організовуємо методичну роботу в закладі освіти», що були підготовлені спеціалістами методичної служби.


« повернутися

Вхід для адміністратора