A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Свято фізичної культури і спорту!

Дата: 21.11.2018 14:36
Кількість переглядів: 141

У другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури і спорту. З цієї нагоди 06.09.2018 року на базі Юр’ївського НВК були проведені спортивні заходи серед школярів 5-9 класів закладів загальної середньої освіти Новослобідської сільської ради. Взяли участь і гості – команда Стрільниківського НВК.
Розпочалося спортивне свято з вітального слова сільського голови О.О.Гаркавенко та головного судді змагань А.П. Чернякова.
Відкрили змагання спортивні естафети. Продовжили – гра з міні-футболу. Вміння майстерно виконувати вправи показали усі учасники змагань. У грі не було переможених, адже спорт об’єднує однодумців та друзів. Емоції переповнювали учасників та глядачів дійства. Малеча виклалася на всі 100%, за що були нагороджені грамотами та солодкими подарунками. А козацький куліш, зварений на вогні був доречним обідом для всіх присутніх на святі. Свято вийшло чудове!
У загальному результаті місця між командами розподілились так:
- з спортивних естафет: команда Новослобідського НВК – І місце; команда Юр’ївського НВК – ІІ місце; команда Стрільниківського НВК –ІІІ місце; команда Князівського НВК – ІV місце;
- з міні-футболу: команда Стрільниківського НВК –І місце; команда Юр’ївського НВК – ІІ місце; команда Новослобідського НВК – ІІІ місце; команда Князівського НВК – ІV місце.
За номінаціями: «Кращий воротар» - Костюченко Артем (Стрільниківський НВК); «Кращий гравець» - Люльченко Дмитро (Юр’ївський НВК); «Кращий бомбардир» - Третяков Богдан (Стрільниківський НВК).


« повернутися

Вхід для адміністратора