A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

ВИКЛИКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ОСВІТНЬОЇ РЕФОРМИ ОСВІТЯНИ ЗІ ВСІЄЇ УКРАЇНИ ОБГОВОРЮВАЛИ НА СЕРПНЕВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ В МІСТІ КИЇВ

Дата: 23.08.2019 16:16
Кількість переглядів: 164

Освіта нашої країни перебуває на етапі активного реформування, створюється Нова українська школа. Старту реформи передувала масштабна підготовка, спрямована на 3 основні зміни: створення нового освітнього середовища, нового змісту освіти та перепідготовка вчителів. Як освітня галузь трансформувалась, успіхи та перші результати, завдання на новий 2019/2020 навчальний рік, освітні виклики та оптимальні вирішення освітніх завдань, стратегію розвитку української освіти – усе це та багато інших важливих питань діяльності галузі «Освіта» обговорюють під час традиційного освітянського форуму – Всеукраїнської серпневої конференції – за участі Прем’єр-міністра України Володимира ГРОЙСМАНА та Міністра освіти і науки України Лілії ГРИНЕВИЧ

Цього разу темою масштабної зустрічі освітян зі всієї України є «Нова українська школа: виклики та перспективи освітньої реформи». Сумщину на заході представляє делегація освітян під керівництвом директора Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторії ГРОБОВОЇ. Серед членів делегації нашої області була й наша колега - Сахно О.І.

У межах конференції працювала загальна дискусія щодо майбутнього реформування української освіти, а також різнопланові секції: про результати першого року НУШ та підготовку до 2019/2020 навчального року, стандарт базової середньої освіти НУШ, педагогіку партнерства, інклюзію, фінансування освіти, розвиток професійної та педагогічної освіти тощо.

Також учасники заходу  мали можливість ознайомитися з виставкою обладнання та навчальних матеріалів, зокрема, представлено електронні підручники і нові підходи до шкільного харчування.


« повернутися

Вхід для адміністратора