A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Підготовка закладів освіти до нового навчального року та опалювального сезону

Дата: 15.06.2020 16:39
Кількість переглядів: 167

Підготовка закладів освіти до нового навчального року та опалювального сезону 2020 року, карантинні заходи щодо недопущення розповсюдження короно вірусної інфекції COVID-19 під час видачі документів про базову загальну середню освіти, підвезення учнів до пунктів проведення ЗНО-2020, проведення інвентаризації в освітніх закладах, підведення підсумків методичної роботи з педагогічними кадрами.

Ці та інші питання були розглянуті на нараді директорів закладів освіті, що відбулася 12 червня 2020 року у відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради.

Тетяна Чернякова, начальник відділу освіти, молоді та спорту, наголосила на необхідності дотримання протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)  під час підготовки закладів освіти Новослобідської сільської ради до нового навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період.

 Ковалевська Є.М., провідний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту, розповіла про особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році, особливу увагу звернула на організацію підвезення учнів до пунктів тестування, дотримання протиепідемічних заходів під час проведення ЗНО. Вона зазначила, що цього року в запрошеннях вказано час прибуття учня на пункт тестування та збільшено термін пропуску учнів на пунктах. Євгенія Миколаївна зазначила, що керівникам закладів загальної середньої освіти необхідно розробити і затвердити графіки видачі документів про освіту випускникам 9-х класів з урахуванням необхідності дотримання протиепідеміологічних вимог. Учням, які не планують навчатися в іншому закладі освіти, доречно надіслати копії відповідних документів електронною поштою або в інший спосіб, з подальшим врученням оригіналу документа у вересні 2020/2021 навчального року.

Сахно О.І., завідувач методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту, проаналізувала для керівників закладів результати роботи методичного кабінету із педагогічними кадрами протягом навчального року з питання їх підготовки до роботи в умовах НУШ.

Під час обговорення інформаційних питань були розглянуті інші питання стосовно організації роботи закладів протягом літа 2020 року.


« повернутися

Вхід для адміністратора