A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Тиждень фізкультури та спорту в освітніх закладах Новослобідської сільської ради

Дата: 16.09.2019 16:41
Кількість переглядів: 138

Без сумніву, саме фізично і духовно розвинені люди завжди були опорою суспільства, його рушійною силою. Відомо, що заняття фізкультурою загартовують не тільки тіло, а й дух людини, допомагають розвивати такі якості як воля, цілеспрямованість, наполегливість та благородство. 

День фізичної культури та спорту у нашій державі із року в рік прийнято святкувати у другу суботу вересня. Цей святковий день був заснований Презудентом України Леонідом Кравчуком (наказ від 29.06.1994 року №340/94).

Щороку у тижні фізичної культури та спорту, що передує святу, активну участь беруть школярі. Не залишаються осторонь і учні Новослобідської сільської ради. Цілий тиждень в освітніх закладах громади проходили спортивні заходи дляй менших – дошкільнят, для школярів та педагогів. Підсумком стало спортивне свято, що обєднало у змаганнях  команди Новослобідського НВК, Юр’ївського НВК та Князівскього НВК, проходило на базі Юр’ївського НВК.

У веселій естафеті «Веселі старти» перемогу здобула команда Юр’ївського НВК, у міні – футболі – команда Новослобідського НВК. Кращими гравцями за рішенням суддів визнані Нішта Олег (Новослобідський НВК), Сенченко Катерина (Юр’ївський НВК), Григор’єв Максим (Князівський НВК).  

Усі заклади освіти достойно зарекомендували себе в змаганнях, показали що з честю продовжують традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, адже фізичне виховання – це здоров’я нації. 

Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради щиро бажає  усім юним спортсменам міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України!


« повернутися

Вхід для адміністратора