A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Через взаємну підтримку – до успіху

Дата: 21.05.2021 10:13
Кількість переглядів: 122

Від чого залежить успіх школи?  Як зробити так, щоб у ній було комфортно навчатися та розвиватися кожній дитині? Як управляти змінами в школі?

На ці та інші питання дав відповідь  Павел Шкрамлік, директор Спортивної приватної базової школи Літвінов (Че?ська Респу?бліка) під час міжнародного онлайн-семінару «Культура школи, що підтримує успіх кожного учня», що відбувся 20 травня цього року. Освітню галузь Новослобідської громади на заході представляли працівники КУ «Новослобідський ЦПРПП» Оксана Сахно та Вікторія Маханькова.

Під час презентації шкільної системи Чехії пан Павел Шкрамлік, висвітлив питання супервізії педагогічного колективу та менторингу, проблеми в організації самооцінювання, моніторингу якості освіти з боку керівництва школи, використання зворотнього звязку зі зовнішнього оцінювання, поєднання зовнішнього та внутрішнього оцінювання, управління педагогічним процесом, управління змінами, робота з педагогічним колективом з метою неперервного підвищення якості освіти тощо.

Під час дискусії Павел Шкрамлік поділився досвідом співпраці із  Чеською шкільною інспекцією щодо використання результатів зовнішнього оцінювання в педагогічній практиці школи тощо.

Учасники семінару мали можливість на практиці ознайомитися із посібником «Самооцінювання школи. Інспірація серед можливих інструментів оцінювання».

 

Публікація розкриває тему самооцінювання школи, можливості реалізації самооцінювання, інструменти, які використовуються для самоевалюації, та цілі, яких можна досягти за допомогою власного оцінювання. Це видання може стати інспірацією для здійснення самооевалюації в українських школах.

Завантажити посібник можна за посиланням:

https://www.ustnayaistoriya.info/wp-content/uploads/2020/03/Materi%C3%A1l_UA_autoevaluace-leden-2020-27.1.2020_05.pdf   

Якщо вас цікавить проблематика оцінювання якості освіти, то інші публікації на цю тему за посиланням: https://www.ustnayaistoriya.info/pro-nas/ocinjuvannja-jakosti-osviti/ .


« повернутися

Вхід для адміністратора