A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Свято до 30-річчя Незалежності України

Дата: 26.07.2021 10:08
Кількість переглядів: 160

На території Каліщанського водосховища с. Нова Слобода відбулись змагання з перегонів на байдарках, у рамках співпраці регіонального ландшафтного парку "Сеймський" та Новослобідської сільської ради. Захід проводився до 30 річчя незалежності України.
На святковому відкритті присутніх поздоровила голова громади Ольга ГАРКАВЕНКО, директор "РЛП "Сеймський" Марія КОНЯЄВА, голова Всеукраїнської громадської організації "СИЛА ЗЕМЛІ" Сергій СЕМЕНЧЕНКО, депутат Путивльської ОТГ Ольга БУТОВА. 14 команд зі всіх старостинських округів громади виборювали першість. 3 місце виграла команда "Слобожани" у складі Яніни ГУДІМОВОЇ та Олексія КРЮКОВА. Срібними призерами стала команда "Князівка" у складі Марії РУСАКОВОЇ та Олексія ДЕКУНОВА. І всі присутні вітали чемпіонів свята Катерина і Миколу ШАХОВИХ (команда Бунякіне). За волю до перемоги, подарунком та кубком були нагороджені Вікторія та Сергій ЛІТВІНОВИ, яким не вистачило долі секунд до третього місця. Приємно було відмітити найдосвідченіших спортсменів Сергія ПРИМІНА та Віктора СТРЕМХОВОГО, які не побоялися в своєму віці(більше 75 років) поборотися за призи. Приз глядацьких симпатій дістався Тетяні та Матвію АНРЕЄВИМ.
Під гарячі оплески пройшло нагородження і голова громади Ольга Олександрівна гостинно запросила почастуватись смачною ухою.
Захід вдався на славу. Всі учасники змагань отримали запал енергії, спілкування, показали свій професіоналізм. Після змагань, всі учасники свята мали змогу покататися на байдарках. Дякуємо всім, хто сьогодні зробив свято для Новослобідської об'єднаної територіальної громади.


« повернутися

Вхід для адміністратора