A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Обговорюємо діяльність центрів професійного розвитку у 2021/2022 навчальному році

Дата: 11.08.2021 09:56
Кількість переглядів: 144

Серпень для освітян завжди  залишається важливим місяцем. Це місяць, який визначає напрями роботи протягом навчального року, основні завдання для освітян. Значущим цей місяць є і для працівників центрів професійного розвитку. Бо саме на серпень припадає більша частина роботи щодо консультування педагогів з питань їх професійного росту.

10 серпня 2021 року за ініціативи Полтавського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою» відбувся онлайн-семінар для працівників центрів професійного розвитку,  представників органів управління освітою та керівників навчальних закладів територіальних громад. Спікерами стали С. Дятленко, експерт з освіти Програми «U-LEAD з Європою», А. Седоченко, експертка з освіти Програми «U-LEAD з Європою», представники центрів професійного розвитку. Учасниками заходу були й представники Сумської області, серед яких працівники Новослобідського ЦПРПП Сахно О.І. та Маханькова В.В.

У ході онлайн-семінару учасники обговорили роль Центрів у системі загальної середньої освіти, організацію роботи ЦПРПП щодо сприяння розвитку педагогічних працівників, їх психологічної підтримки та консультування, поділилися досвідом роботи з організації роботи установ тощо.

У підсумку заходу учасники підкреслили необхідність тісної співпраці між освітніми закладами та установами у період реформування освітньої галузі України.


« повернутися

Вхід для адміністратора