A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Серпнева конференція педагогічних працівників Новослобідської сільської ради "2021-2022 навчальний рік: нові можливості для навчання"

Дата: 01.09.2021 09:21
Кількість переглядів: 97

27 серпня відбулася серпнева конференція педагогічних працівників Новослобідської сільської ради "2021-2022 навчальний рік: нові можливості для навчання", під час якої було підведено підсумки роботи попереднього навчального року,  визначення  стратегічних пріоритетів розвитку освіти громади у 2021-2022 навчальному році та шляхів їх реалізації.

У роботі педагогічної конференції взяли участь: Ольга Олександрівна Гаркавенко, голова Новослобідської сільської ради, Олексій Михайлович Шибаєв, заступник голови з питань діяльності виконавчих органів, Сергій Миколайович Крюков, начальник відділу розвитку старостинських округів, Тамара Якимівна Кизенко, голова Путивльської територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України, Тетяна Михайлівна Чернякова, начальник відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради, Оксана Іванівна Сахно, директор КУ «Новослобідський ЦПРПП», педагогічні колективи закладів освіти громади.

На заході обговорено зміни в освітній галузі, презентовано досягнення, окреслено проблеми, визначено напрямки та пріоритети розвитку на новий навчальний рік. Головним сьогодні є створення умов для безпечного навчання: надання кожній дитині якісної освіти, збереження здоров'я дітей та працівників закладів освіти.

Майбутнє громади і країни залежить від педагогів, які запалюють юні серця прагненням до саморозвитку, ефективного керування власними ресурсами. Освітян Новослобожанщини, які зробили значний внесок в розвиток освіти громади, нагороджено грамотами та подяками.

Маємо надію, що в умовах реформування освітяни Новослобідської сільської ради  досягнуть нових перемог та звершень у розбудові безпечного і здорового освітнього середовища у новій українській школі.


« повернутися

Вхід для адміністратора