A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Здоровий і активний спосіб життя має бути в тренді: інформуємо, консультуємо, допомагаємо

Дата: 17.09.2021 11:43
Кількість переглядів: 91

Однією зі складових програми Президента «Здорова Україна» є модель здорової школи. Про це 22 червня 2021 року заявив Президент України Володимир Зеленський під час Всеукраїнського форуму «Україна 30. Здорова Україна». Він зазначив: «Здоровий і активний спосіб життя має бути в тренді, має стати якщо не національною ідеєю, то принаймні невід’ємною частиною нашої ментальності та стилю життя всього нашого суспільства».

Учителі фізичної культури не можуть бути осторонь, коли мова йде про здоров’я дітей, про формування здорового способу життя юних громадян нашої країни. Саме здійсненню такої роботи у цьому навчальному році було присвячено групову онлайн-консультацію  «Організація фізкультурної та фізкультурно-оздоровчої роботи з учнями в умовах НУШ», яку 16 вересня провели працівники Новослобідського ЦПРПП».

У ході консультації Чернякова А.П., керівник динамічної групи учителів фізичної культури, учитель Новослобідського НВК, окреслив основні завдання та особливості викладання предмету у 2021/2022 навчальному році, Сахно О.І., директор Новослобідського ЦПРПП, до уваги учителів фізичної культури презентувала програму Президента «Здорова Україна» та модель здорової школи. На виконання заходів з підготовки учителів 5-9 класів до роботи в умовах Нової української школи, присутні педагоги познайомилися із структурою модельної програми з фізичної культури  для 5-6 класів, розглянули її особливості.

У підсумку консультації педагоги визначили свою роль у побудові моделі здорової школи, намітили заходи по її реалізації.


« повернутися

Вхід для адміністратора