A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Інформуємо, консультуємо, допомагаємо. Учителі української мови та літератури готуються до впровадження НУШ в базовій школі

Дата: 24.09.2021 13:28
Кількість переглядів: 118

Не треба боятися нестандартних запитань чи відповідей, адже ще П.Лессінг зазначав: «Сперечайтесь, плутайтесь, помиляйтесь, але, заради Бога, міркуйте, і хоча хибно, але самі».

До такого висновку дійшли педагоги під час проведення групової онлайн – консультації, що згідно плану роботи міжшкільного методичного об’єднання учителів української мови та літератури, відбулося 23 вересня цього року. Участь у заході із інформаційними питаннями взяла директор Новослобідського ЦПРПП Сахно О.І.

У ході заходу Світлана Скворцова, керівник міжшкільного методичного об’єднання, провела консультацію для колег з питань особливостей організації освітнього процесу у 2021/2022 навчальному році та звернула увагу на вимогу до проведення контрольних зрізів знань учнів 5-11 класів та вимог до заповнення сторінок класного журналу. Оксана Сахно надала практичні поради щодо використання стратегій критичного мислення для розвитку комунікативних навичок учнів.

У рамках підготовки учителів до впровадження НУШ із вересня 2022 року в 5 класах, учасники заходу розглянули особливості побудови модельних освітніх програм та Державного стандарту  базової середньої освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора