A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

ЗАПРОШУЄМО ГРОМАДСЬКІСТЬ ДО ВЗАЄМОДІЇ!

Дата: 23.12.2021 11:33
Кількість переглядів: 103

Спеціалісти Новослобідської сільської ради прийняли участь у І етапі комплексної навчальної програми «Кроки для спеціалістів з управління проєктами», що проводили фахівці офісу "U-LEAD з Європою". До участі у онлайн семінарах запрошені відібрані на конкурсі члени проєктних команд із 240 територіальних громад України. Після циклу он-лайн семінарів, було відібрано 96 проєктних команд, в тому числі і Новослобідська громада.

Наступним кроком є представлення ідеї проєкту взаємодії з громадськістю, що спрямована на створення нових можливостей для мешканців громади. Було запропоновано 3 проєктні ідеї, серед яких вирішено направити для участі у наступному етапі програми проєктну ідею "Новослобідська територіальна громада - територія спорту та здорового способу життя". Основною ідеєю проєкту є створення так званого "спортивного трикутника громади", що включає в себе будівництво нових та модернізація існуючих спортивних об'єктів в різних куточках Новослобідської територіальної громади:

с. Мазівка - будівництво спортивного майданчику зі штучним покриттям;

с. Юр'єве - реконструкція футбольного поля;

с. Нова Слобода - капітальний ремонт спортивного залу Новослобідського НВК.

Другий етап програми буде включати в себе серію практичних занять для перетворення проєктної ідеї в повноцінну проєктну пропозицію. Після відбору проєктних пропозицій, найуспішніші отримають кошти на впровадження розробленого проєкту.

З метою залучення громадськості до цього проєкту пропонуємо зацікавлених осіб долучитись до прийняття рішень від розроблення ідеї до її втілення у життя.


« повернутися

Вхід для адміністратора