A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Відбулася онлайн-студія «Нова українська школа: переходимо на новий рівень. Створення навчальної програми за допомогою конструктора програм»

Дата: 27.01.2022 09:09
Кількість переглядів: 90

Усе менше часу залишається до початку впровадження нового етапу реформування освіти. Вже менше часу залишається педагогам для підготовки до організації освітнього процесу за новим Державним стандартом базової середньої освіти, новими підходами до навчання, інноваційними сучасними методиками.

26 січня 2022 року в рамках реалізації локального методичного проєкту «Учу навчаючись» працівниками КУ «Новослобідський ЦПРПП» для педагогів освітніх закладів Новослобідської сільської ради була проведена  чергова онлайн-студія з теми «Нова українська школа: переходимо на новий рівень. Створення навчальної програми за допомогою конструктора програм».

Під час заходу Оксана Сахно, директор КУ «Новослообідський ЦПРПП», ознайомила учасників із особливостями модельних програм, їх місцем у реалізації державного стандарту, відмінностями між освітньої програмою закладу освіти, модельною та навчальною програмою з предметів, порядком створення. З метою підвищення професійних та цифрових навичок педагогів Оксана Іванівна, за технічним супроводом Маханькової Вікторії, консультанта центру профрозвитку, познайомила педагогів із роботою Конструктора навчальних програм, його можливостями.

За результатами онлайн-студії учасники отримали кейс із матеріалами для використання в роботі зі створення навчальної програми.

  

  


« повернутися

Вхід для адміністратора