A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Учителі природничого циклу за «круглим столом» ділилися досвідом

Дата: 28.01.2022 10:02
Кількість переглядів: 98

 

Якщо у тебе є одне яблуко і в мене є яблуко,  і ми обміняємося ними, то у кожного з нас буде по одному яблуку… Якщо у тебе є ідея і у мене є ідея. І ми обміняємося цими ідеями, то у кожного з нас буде по дві ідеї.

 Бернард Шоу.

Цей вислів великого драматурга став провідною ідеєю для учасників «круглого столу» вчителів предметів природничого циклу закладів освіти Новослобідської сільської ради, який відбувся 27 січня 2022 року. Захід проходив в режимі онлайн на платформі Zoom.

Під час виступу Пікульова К.М., учитель хімії та біології Новослобідського НВК, розповіла колегам про використання різнорівневих вправ на уроках хімії під час реалізації диференційованого навчання учнів. Цікавим для колег став виступ Сахненко О.П., учителя географії Мазівської гімназії, про реалізацію дослідницької діяльності учнів під час реалізації краєзнавчих проектів. Пальоха С.П., учитель хімії та біології Князівської гімназії, розкрив потенціал уроків з предметів природничого циклу з проблеми екологічного виховання школярів. Чернякова Л.М., учитель хімії та біології Юрївського НВК, презентувала власний досвід роботи із використання на уроках інтерактивних технологій. Підсумовуючи виступи педагогів Сахно О.І., директор КУ «Новослобідський ЦПРПП», звернула увагу педагогів на інтегрованість викладання предметів природничого циклу у школі, бо природа, що нас оточує не ділиться на окремі частини. Отже для цікавого викладання предметів необхідно застосовувати інтегрований підхід та використовувати матеріал суміжних дисциплін.

У підсумку «круглого столу» педагоги вирішили протягом року зібрати матеріал про Новослобожанщину для використання під час освітнього процесу.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора