A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

УВАГА! КОНКУРС!

Дата: 04.02.2022 08:31
Кількість переглядів: 106

 Керуючись рішеннями сесії тридцять дев’ятої сесії Новослобідської сільської ради сьомого скликання від 14.08.2020  «Про створення Комунальної установи «Новослобідський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Новослобідської сільської ради» та на виконання розпорядження сільського голови оголошується  конкурс на заміщення вакантної посади консультанта Комунальної установи «Новослобідський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Новослобідської сільської ради Конотопського району Сумської області:

     1. Найменування і місцезнаходження установи:

  Комунальна установа «Новослобідський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Новослобідської сільської ради Конотопського району Сумської області.

   Адреса: 41543, Сумська область, Конотопський район,  с. Князівка, вулиця Жовтнева, будинок 25.

     2. Найменування посади та умови оплати праці:

   Консультант Комунальної установи «Новослобідський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Новослобідської сільської ради Конотопського району Сумської області.

     Посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2012 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» та відповідно до норм чинного законодавства.

       3. Кваліфікаційні вимоги до консультанта КУ «ЦПРПП»:

   На посаду Консультанта призначається особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше п’яти років.

    4. Перелік документів, що подаються до конкурсної комісії та строк їх подання:

  Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, подає (особисто або поштою) у визначений строк такі документи:

- копію паспорта громадянина України, реєстраційний номер облікової картки платника податків;

- письмову заяву про участь у конкурсі;

- копію трудової книжки;

- автобіографію;

- копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, ксерокопію атестаційного листа (за наявності); ксерокопію посвідчень про курсову перепідготовку (за наявності); присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня (за наявності);

- документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

- письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

  Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати  додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня тощо.

    Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

   Звертаємо увагу, що відповідно до Наказу МОЗ «Про затвердження Змін до Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов’язковим профілактичним щепленням» від 30.11.2021  № 2664  працівники комунальних підприємств, установ та організацій підлягають обов’язковим профілактичним щепленням.

    Документи подаються з 04 лютого 2022 року по 25 лютого 2022 року з 8.00 до 17.00 (п’ятниця – з 8.00. до 16.00) до Новослобідської сільської ради: вул. Садова, будинок 63, с. Мінакове, Конотопський район, Сумська область.

5. Дата, місце та етапи проведення конкурсного відбору:

    Конкурс проводиться: 28 лютого 2022 року о 09.30 Новослобідська сільська рада, вул. Садова, будинок 63, с. Мінакове, Конотопський район, Сумська область.

   Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється державною мовою за результатами перевірки на знання чинного законодавства у тому числі у сфері професійного розвитку педагогічних працівників закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої освіти, інклюзивно-ресурсних та міжшкільних ресурсних центрів, та проведення співбесіди.

6. Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору:

Гудімова Ганна Михайлівна

електронна пошта: org_nsloboda@ukr.net

Довідки за телефоном: 5-45-20.

 

Положення про проведення конкурсу

 

Орієнтовий перелік питань

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора