A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Що з нами відбувається зараз? Первинна психологічна допомога дітям під час воєнного стану.

Дата: 20.04.2022 12:57
Кількість переглядів: 62

 Воєнні дії, що відбуваються у нашій країні зараз, можуть мати руйнівний вплив на розумовий та фізичний розвиток дітей, але також і негативно позначатися на їхньому моральному розвитку. Адже в таких умовах діти здатні зробити висновок, що насильницькі дії – прийнятні. І таке ставлення закріпиться на кілька наступних поколінь.

Діти переживають травму очима близького дорослого. Тому, коли він стабільний та емоційно врівноважений, стресові події зазвичай не лишають по собі психологічних проблем у дітей.

Як підтримувати себе та допомагати дітям максимально швидко та безболісно пережити стрес? Як надати дітям первинну психологічну допомогу?

Розгляду цих та інших питань, що стосуються надання психологічної допомоги дітям була присвячена інформаційна комунікація для педагогів Новослобідської громади, що відбулася 20 квітня 2022 року онлайн. У комунікації участь узяли педагоги освітніх закладів  громади.

Під час зустрічі педагоги отримали практичні поради від шкільних практичних психологів щодо алгоритму надання первинної психологічної допомоги дітям педагогами, розглянули технології активного слухання та практичні вправи, які можна застосувати для подолання стресу у дітей.


« повернутися

Вхід для адміністратора