A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Онлайн-студія із вчителями освітніх закладів Новослобідської територіальної громади з теми: «Теорія поколінь. Що треба знати вчителю»

Дата: 26.05.2022 16:35
Кількість переглядів: 73

 Про конфлікти батьків і дітей написані романи та наукові праці. Та в кожного покоління знов і знов виникає запитання «Чому ми такі різні? Чи будемо такими ж на старості, як наші батьки?»

Переважна більшість літератури з вікової психології, якою користуються у педагогічних закладах, описує учнів ХХ століття. Коли ми порівнюємо сьогоднішню картину з власним дитинством або з дітьми, які приходили до школи 15 – 20 років тому, здається, що той час був ідеальним, «правильним», на відміну від теперішнього. У чому ж причина того, що сучасні діти значно відрізняються від своїх однолітків 30 років тому?

Розгляду питань взаємодії із дітьми та батьками, що належать до різних поколінь було присвячено онлайн-студію для педагогів освітніх закладів Новослобідської територіальної громади «теорія поколінь. Що треба знати вчителю», що відбулася 26 травня 2022 року. Захід проходив в рамках реалізації проєкту «Учу навчаючись» Новослобідського ЦПРПП з підготовки вчителів до роботи в умовах НУШ.

У ході заходу педагоги обговорили особливості різних поколінь та склали поради по організації роботи із дітьми поколінь Z та A під час уроку.


« повернутися

Вхід для адміністратора