A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Онлайн-студія для педагогів «Мотивація учнів до навчання»

Дата: 07.06.2022 08:40
Кількість переглядів: 107

 «Людина, що не знає нічого, може навчитися, справа тільки в тому, щоб запалити в ній бажання вчитися.»- говорив французький філософ Д. Дідро.

Чи не про школу цей вислів? Щороку до школи приходять діти, що нічого не вміють, не знають. Як же запалити той вогник допитливості в кожній дитині, щоб дати їй можливості отримати знання та компетентності, щоб реалізуватися в обраній професій, в житті?

2 червня 2022 року в рамках локального методичного проєкту «Учу навчаючись» працівниками КУ «Новослобідський ЦПРПП» було проведено онлайн-студію з теми «Мотивація учнів до навчання». У заході участь узяли педагоги із чотирьох закладів освіти громади.

Під час онлайн-студії учасники обговорили способи мотивації учнів до навчання, особливості проведення мотивації для дітей покоління Зет та покоління  Альфа, розглянули техніки мотивації, які педагоги можуть використовувати на уроках. Під час анкетування на виявлення власної мотивації кожен із учасників заходу дізнався більше про власну мотивацію до роботи та зробив певні висновки.

У підсумку педагоги отримали поради для впровадження в практику роботи.


« повернутися

Вхід для адміністратора