A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Тиждень медіаграмотності: Медіа та критичне мислення

Дата: 25.10.2022 15:52
Кількість переглядів: 53

 У сучасному суспільстві під час прийому на роботу часто можна почути:«А яка Ваша інформаційно-цифрова компетентність? Розкажіть що Ви вмієте? Як аналізуєте контент?».

Для вчителя знання правил критичного оцінювання та критеріїв медіаграмотності, вміння критично оцінювати достовірність, надійність інформації, джерел, вплив інформації на свідомість і розвиток учнів, на прийняття рішень відіграють велику роль під час підготовки уроку. Необхідно дібрати такий матеріал, що буде цікавим сьогодні та стане у пригоді завтра чи післязавтра. А ще із великої кількості технологій обрати ту, що сприятиме розвитку кожної дитини.

Саме про це йшла мова на другому занятті з медіаграмотності з теми «Медіа та критичне мислення» для педагогів закладів освіти Новослобожанщини, яке відбулося 25 жовтня 2022 року у форматі Zoom-конференції, яке організував КУ «Новослобідський ЦПРПП». У ході заходу педагоги познайомилися із способами використання медіапродуктів для розвитку критичного мислення в учнів та практично опрацювали кілька технологій.

У підсумку онлайн-комунікації учасники отримали кейс із матеріалами для використання в роботі.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора