A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

«Дошкілля Новослобожанщини: плекаємо майбутнє України». Пройшов круглий стіл педагогів - дошкільників

Дата: 28.11.2022 10:02
Кількість переглядів: 46

Усім, що становить самі основи цивілізації, людство зобов'язане людям, які непросто володіють знаннями, але можуть донести ці знання до своїх дітей. Немає завдання більш благородного, ніж готувати дітей до життя в суспільстві, навчати їх бути громадянами своєї держави, вводити у цей цікавий та такий різноманітний світ. Адже найкраща професія на землі, найвідповідальніша і сама необхідна для суспільства – педагог - вихователь.

25 листопада 2022 року, зважаючи не безпекові вимоги, в онлайн-режимі відбувся круглий стіл з питань організації дошкільної освіти в Новослобідській сільській раді. Участь у заході взяли вихователі дошкільних відділень та керівники освітніх закладів громади, т.в.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Новослобідської сільської ради                         С. Токарева. Директор КУ «Новослобідський ЦПРПП» О. Сахно.

У ході круглого столу учасники обговорили стан дошкільної освіти в громаді, основні напрямки розвитку галузі, керівники освітніх закладів презентували роботу педагогів-дошкільників, директор КУ «Новослобідський ЦПРПП» познайомила учасників із тематичним леп-буком «Дошкілля Новослобожанщини: плекаємо майбутнє України». З метою обміну досвідом вихователі провели невеликі майстерки та презентували власний досвід роботи в умовах онлайн-навчання. Проведення заходу сприяло більшому гуртуванню педагогічних колективів.

У підсумку круглого столу учасник отримали кейс із матеріалами.

Із презентаційними матеріалами можна ознайомитися за посиланням: https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1AI-Ph3tGK3skXUZnilxQwYlr42bnfzD-  та https://www.canva.com/design/DAFMp7N8Ao4/7A74iGF8j3wbw5qsJwvpyA/edit?utm_content=DAFMp7N8Ao4&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton


« повернутися

Вхід для адміністратора