A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Семінар -нарада працівників закладів кульутри

Дата: 01.02.2023 15:45
Кількість переглядів: 42

Сьогодні пройшов семінар-нарада з працівниками сфери культури під головуванням голови Новослобідської сільської ради Гаркавенко О.О. та участі начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Новослобідської сільської ради Шевцової Л.В, головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Новослобідської сільської ради Качур Ж.О., методиста КЗ "Новослобідський сільський будинок культури" Гудімової Я.О., завідуючої КЗ "Новослобідська публічна бібліотека" Новікової О.А.
☝️На порядку денному було розглянуто декілька питань, які є нагальними та важливими на даний час:
- складання статистичного звіту, ведення щоденників та журналів;
- робота з аматорами;
- режим роботи та розклад закладів культури у весняно-літній період;
- виконання річного плану та своєчасне надання матеріалів для узагальнення інформації;
- робота клубних та бібліотечних закладів в рамках сьогодення, розширення сфери послуг ,виходячи з потреб та побажань громадськості.
🙂Під час виступу, голова Новослобідської громади, висловила слова подяки та поваги за працю та відданість своїй справі працівникам культури.За те,що вони під час війни стали, в одному обличчі, декількома спеціалістами: плетуть сітки, в'яжуть  шкарпетки, роздають гуманітарну допомогу, організовують благодійні акції, розвозять продукти харчування до вразливих верств населення і ще багато того, що доводиться робити в рамках сьогодення.💛💙
   Багато питань було обговорено щодо подальшої роботи закладів культури і, які форми роботи бібліотек, клубів можливо змінити, за потребою  та пропозиціями місцевого населення.
💙💛З 24.02.2022 року всі працівники закладів культури Новослобідської громади залишились працювати на своїх робочих місцях і кожен з них робить все можливе і неможливе, щоб допомогти нашим воїнам та наблизити час Перемоги. 
🙂❤️Ми кожному дякуємо і говоримо про те, що ви наша гордість і надія. Кожен з нас прагне миру, і кожен це робить там, де він потрібен саме зараз і в цей час!
💙💛Разом до Перемоги! Разом до Миру! З такими словами ми завершили нашу нараду та пообіцяли, що вже зовсім скоро почнемо плести вінок Перемоги!💛💙


« повернутися

Вхід для адміністратора