A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

День безпечного Інтернету

Дата: 08.02.2023 09:02
Кількість переглядів: 29

7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету – Safer Internet Day. Цьогоріч він проходить під гаслом «Разом для найкращого Інтернету». Це вже 20 День безпечного Інтернету.

День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю.

Центр кращого Інтернету представляє Національний комітет Дня безпечного Інтернету в Україні. Цей день проводиться з метою залучення до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Здобувачі освіти Новослобідської сільської ради долучились до спільного проведення цього дня.

Сьогодні також стартував онлайн-марафон День безпечного інтернету 2023, до якого доєдналися учні закладів освіти нашої громади.

Усім нам варто пам’ятати, що безпека інтернету більшою мірою залежить особисто від кожного з нас, ніж від модераторів та адміністраторів сайтів.


« повернутися

Вхід для адміністратора