A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Сумщина привітала переможців та учасників обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023»

Дата: 01.03.2023 10:06
Кількість переглядів: 27

Сьогодні, у важкі для країни часи, освітяни продовжують здійснювати освітній процес офлайн, онлайн чи за змішаною формою навчання. Проте й у таких умовах вони знаходять час і натхнення для участі у конкурсах фахової майстерності, випробувати свої сили, поділитися здобутками та підвищити рівень професійний рівень.

У цьому році 116 вчителів області взяли участь у першому (обласному) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у 4 номінаціях: «Захист України», «Основи здоров’я», «Фізична культура», «Початкова освіта».

Серед учасників був і представник нашої громади – Болотов А.В., учитель фізичної культури Мазівської гімназії. Андрій Валерійович з гідністю представив освіту Новослобожанщини.  Серед 37 учасників у нелегкій боротьбі за рейтингом він посів 25 місце.  Бажаємо йому досягти нових висот у професії та стати справжнім майстром своє справи.

28 лютого конкурсантів у Сумській обласній філармонії урочисто привітали: Савченко Тарас Григорович, тимчасово виконуючий обов’язки голови Сумської обласної державної адміністрації – керівник обласної військової адміністрації; Скрипка Тетяна Василівна, народний депутат Верховної Ради України; Федорченко Віктор Михайлович, голова Сумської обласної ради; Бойко Олена Анатоліївна, заступник голови Сумської обласної військової адміністрації; Гробова Вікторія Павлівна, директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації; Осадчий Сергій Васильович, голова Сумської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України.

Під час вручення нагород переможцям обласного туру конкурсу усі виступаючі відмітили, що наші освітяни з перших днів війни довели, що вони не просто є професіоналами своєї справи, а й справжніми патріотами і захисниками. Вони передавали важливі дані для військових, підставляли плече для вимушених переселенців, плели сітки, організовували харчування, збір допомоги тощо. Тож кожен педагогічний працівник Сумщини, без перебільшення, заслуговує на перемогу в номінації «Захист України».

Освітяни Сумщини – це потужна спільнота вмотивованих, освічених та ідейних професіоналів.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора