A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

НМТ-2023: ДЕМОНСТРАЦІЙНІ ТЕСТИ

Дата: 14.03.2023 08:39
Кількість переглядів: 31

Від сьогодні майбутні вступники мають можливість потренуватися зі складанням обов’язкового предмета НМТ ー математики, української мови, історії України.

Інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від реального НМТ, однак структура, типи завдань і тривалість їхнього виконання відповідають вступному тесту. 

1. Пропонуємо ознайомитися з демонстраційним варіантом завдань НМТ з історії України.Потенційні учасники мають змогу пройти тест в онлайновому середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти за цим посиланням. Зауважте, що інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний вступному тесту. Отже, тест містить 30 завдань, на виконання яких відведено 60 хвилин. Зміст завдань відповідає програмі ЗНО з історії України (розділи 6–32) й  охоплює теми, що стосуються подій другої половини XVI – початку ХХІ ст. Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні ви зможете вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи отримаєте результат тестування з цього предмета. Якщо у вас наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером / з планшетом / телефоном ー завантажте файл із  демонстраційним варіантом тесту з історії України на свій пристрій, виконайте завдання і звірте свої відповіді з правильними. 

Додатково зауважимо, що на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти в рубриці «Підготовка до тестів» розміщено тренажер з історії України, метою якого є допомогти всім, хто готується до тестування з цього предмета, запам’ятати дати історичних подій, попрацювати онлайн із зображеннями українських історичних пам’яток та тестовими завданнями, що містять зображення історичних персоналій.

2. Пропонуємо потенційним учасникам тестування виконати завдання  з другого обов’язкового предмета ー  математики. Онлайновий НМТ із математики доступний на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти за цим посиланням. Зауважте, що інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний вступному тесту.  Під час реального тестування у вас буде змога користуватися довідковими матеріалами (формулами), тож і тепер рекомендуємо працювати над завданнями з опертям на них.  Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні ви зможете вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи отримаєте результат тестування з цього предмета.  Якщо у вас наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером / з планшетом / телефоном ー завантажте файл із  демонстраційним варіантом тесту з математики на свій пристрій, виконайте завдання і звірте свої відповіді з правильними. 

3. Пропонуємо вам завдання з української мови.   

Зауважте, що тест розміщено в спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. Інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний до вступного тесту. На роботу з блоком демонстраційного варіанта «Українська мова» ви матимете 60 хвилин, протягом яких потрібно буде виконати 30 завдань. Як під час проходження демонстраційного тесту, так і під час реального тестування ви зможете вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи  отримаєте результати тестування з цього предмета.  Перед початком виконання просимо вас правдиво відповісти на 4 запитання про себе ー це допоможе зібрати важливу для нас статистичну інформацію. Нині багато потенційних учасників одночасно використовує тестувальник, тому можливі певні затримки у його роботі. Не хвилюйтеся:  на реальному тестуванні такого не буде, адже кількість одночасних користувачів організатори будуть обмежувати.  Якщо ви не змогли відкрити тестувальника, спробуйте скористатися іншим браузером, а також перевірте налаштування систем безпеки на вашому комп’ютері / планшеті / телефоні.

Якщо у вас наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером / з планшетом / телефоном –  завантажте файл із демонстраційним варіантом НМТ на свій пристрій, виконайте завдання і звірте свої відповіді з правильними. 


« повернутися

Вхід для адміністратора