A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Онлайн-зустріч керівників закладів освіти Новослобідської сільської ради із Управлінням державної служби якості освіти в Сумській області «Використання інформаційно-аналітичної системи EvaluEd»

Дата: 27.03.2023 15:41
Кількість переглядів: 29

Рік тому В. Кремінь, виступаючі на засіданні Президії НАПН України говорив: «Безумовно, Україна зміниться в результаті війни. І зміниться не лише Україна – зміниться й світ. Автоматичного повернення до минулого життя не відбудеться.

Зміниться людина – її життя більшою мірою будуватиметься на цінностях. При чому цінностях вищого ґатунку – гідності, чесності, порядності. І відповідних змін зазнають усі сфери. Приходить час чесної розмови і чесної відповідальної політики по відношенню до всіх і вся – і по відношенню і до освіти, і до науки, і до всього іншого.»

Сьогодні на часі подолання нових викликів побудови принципово нової школи. Чи готові ми, наші заклади до нової освіти?

На це питання маємо відповісти чесно. І в цьому, в першу чергу, допоможе самооцінювання.

Самооцінювання (вивчення) процесів закладу освіти є одним із важливих елементів циклу «плануй – виконуй – оцінюй/перевіряй – дій», необхідного для функціонування внутрішньої системи забезпечення якості освіти.

Навіщо школі здійснювати самооцінювання внутрішньої системи забезпечення якості освіти? Результати самооцінювання – це найкращий доказ того, що ваша школа прагне:

  • враховувати потреби здобувачів освіти, їхніх батьків і успішно задовольняти їх;
  • удосконалювати ефективність роботи адміністрації школи;
  • бути відкритою, діяти в партнерстві з батьками, громадою;
  • бачити прогрес у розвитку школи та роботі педагогічних працівників.

Сьогоднішня зустріч керівників закладів освіти Новослобідської сільської ради, відділу освіти, культури, молоді та спорту Новослобідської сільської ради, що була організована КУ «Новослобідський ЦПРПП», із спеціалістами Управлінням державної служби якості освіти в Сумській області Тетяною Корж та Ігорем Корнієнко допоможе провести самооцінювання  з використанням інформаційно-аналітичної системи EvaluEd та змінити нашу освіту на краще.


« повернутися

Вхід для адміністратора