A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Освітня програма “Супергерої FAST”

Дата: 31.03.2023 15:18
Кількість переглядів: 30

З метою навчити дітей розпізнавати перші ознаки інсульту та звертатися за невідкладною медичною допомогою, в українських школах розпочинається освітня програма «Супергерої FAST». Проєкт «Супергерої FAST» покликаний поширити знання щодо ознак інсульту через обізнаність дітей. Дізнатися більше про програму і долучитись до супергеройських сімей можна на сайті.

Освітня програма «Супергерої FAST» ̶ міжнародна кампанія, яка проводиться у понад 20 країнах світу. Це інтерактивна навчальна програма для дітей 5-9 років, яка за допомогою персонажів-супергероїв, а також цікавих ігор, конкурсів, поробок та мультфільмів вчить дітей розпізнавати перші ознаки інсульту та викликати невідкладну медичну допомогу.

Програма розроблена Факультетом освітньої та соціальної політики Університету Македонії (Греція) за підтримки Angels Initiative та схвалена Всесвітньою організацією інсульту. В Україні програма реалізується за підтримки Міністерства освіти та науки України та в партнерстві з ГС «Освіторія».

Приєднатися до команди «Супергероїв FAST» може кожна школа та вчитель в Україні. Для цього потрібно лише зареєструватися на сайті: https://ua-uk.fastheroes.com/

Доступ до матеріалів, уроків, пісень та ігор є абсолютно безкоштовним.


« повернутися

Вхід для адміністратора