A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

У колі однодумців обговорили питання співпраці

Дата: 07.04.2023 12:29
Кількість переглядів: 25

06 квітня 2023 року за ініціативи Управління Державної служби якості освіти у Сумській області відбулася  онлайн-нарада  за участю представників органів управління освітою, Центрів професійного розвитку педагогічних працівників Сумської області. Учасниками заходу були й представники КУ «Новослобідський ЦПРПП» та відділу освіти, культури, молоді та спорту Новослобідської сільської ради.

Обговорюючи стан розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти в школі, начальник управління Державної служби якості освіти в Сумській області Алла Рябуха зазначила, що саме центри професійного розвитку педагогічних працівників є помічниками вчителів та закладів освіти, адже в період реформування постала проблема оновлення підходів до професійного розвитку педагогічних працівників, пошуку шляхів реалізації їх творчого потенціалу, планування індивідуальної освітньої траєкторії.

Очільницею державної служби якості освіти на Сумщині було відмічено що Центри професійного розвитку педагогічних працівників громад області завжди відкриті для конструктивної взаємодії із закладами освіти, цікавих пропозицій, генерації нових ідей, обміну думками.

Під час зустрічі було обговорено питання формування та підтримки нових професійних спільнот учителів, процедури сертифікації як складової безперервного розвитку педагога, визначено наступні кроки для подальшої співпраці.


« повернутися

Вхід для адміністратора