A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Чого не потрібно робити під час проходження мультитесту

Дата: 13.04.2023 10:12
Кількість переглядів: 32

Учасник національного мультипредметного тесту ЗНО може бути позбавлений права проходити онлайн-тестування у випадку порушення процедури проходження мультитесту.

Відповідно до Порядку проведення у 2023 році національного мультипредметного тесту, учасник онлайн тестування має своєчасно прибути до тимчасового екзаменаційного центру, зазначеного в його запрошенні. Учасникам слід пам'ятати, що допуск до центру припиняється за 10 хвилин до початку тестування.

Для входу до центру учасник має пред'явити документ, що посвідчує особу, та Сертифікат національного мультипредметного тесту, а перебуваючи в аудиторії, виконувати вказівки та вимоги працівників центру щодо процедури проходження мультипредметного тесту.

Учаснику НМТ заборонено приносити до пункту тестування небезпечні предмети або речовини, що становлять загрозу для життя та здоров’я людини.

Також учасник мультитесту протягом часу, відведеного для тестування, не повинен:

  • заважати іншим учасникам НМТ;
  • спілкуватися в будь-якій формі з іншим учасником НМТ під час проходження тестування;
  • мати при собі або на своєму робочому місці засоби зв’язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, а також окремі елементи, які можуть бути складовими частинами відповідних технічних засобів чи пристроїв, друковані або рукописні матеріали, інші засоби, предмети, прилади, що не передбачені процедурою НМТ (крім дозволених виробів медичного призначення, про наявність яких учасник НМТ повинен повідомити працівників ТЕЦ до початку виконання роботи).

Якщо учасник мультитесту порушив хоча б один з вище перерахованих пунктів, за вимогою осіб, відповідальних за організацію та проведення мультитесту, він має залишити аудиторію, де відбувається тестування.


« повернутися

Вхід для адміністратора