A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Свято волейболу в с. Юр'єве

Дата: 28.04.2023 08:25
Кількість переглядів: 36

В спортивному залі Юр'ївської гімназії відбувся перший в цьому році спортивний турнір нашої громади - волейбольні змагання, присвячені Всесвітньому дню волейболу. В турнірі прийняли участь 6 команд, які були поділені на дві групи по 3 команди.
За результатами змагань в групах до півфіналів з 1-ї підгрупи вийшли команди с. Нова Слобода та "Чайка" с.Юр'єве, з 2-ї - ПП "Карла Маркса-2" та Юр'ївська гімназія. Трішки не вистачило для виходу до півфіналу молодій команді с. Мазівка, перемоги яких ще попереду. Окремо хочеться відзначити команду, що змагалась поза конкурсом - СК "Олімп".

 

Півфінали пройшли в напруженій боротьбі, а кращими в них стали команди сіл Нова Слобода та Юр'єве, яки зустрілись у фіналі.
Переможець турніру визначився лише в третій партії, заслужену перемогу здобули волейболісти команди "Чайка" с. Юр'єве,
2 місце посіла команда с. Нова Слобода,
3 місце несподівано зайняли господарі турніру - команда Юр'ївської гімназії.
Трішки не вистачило до призів переможцю минулорічного турніру ПП "Карла Маркса-2".
Кращим гравцем турніру було обрано Урютіна Анатолія з команди-переможниці.
Нагородження призерів турніру проводила Новослобідський сільський голова Ольга Гаркавенко, яка відзначила, що не дивлячись на постійні ворожі обстріли території громади, спортивне життя не повинно зупинятись та згадала останній мирний минулорічний турнір з волейболу, що проходив 19 лютого 2022 року, за 5 днів до початку війни.
Сподіваємось, що війна скоро закінчиться нашою перемогою, а вирішувати хто сильніший будемо тільки на спортивних майданчиках!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

« повернутися

Вхід для адміністратора