A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Батькам майбутніх першокласників

Дата: 01.05.2023 09:35
Кількість переглядів: 39

З 1 травня 2023 року у закладах загальної середньої освіти Новослобідської сільської ради розпочинається зарахування дітей до першого класу на 2023-2024 навчальний рік.

Шановні батьки, у період з 1 травня  до 31 травня 2023 року треба подати документи для зарахування вашої дитини до 1-го класу.

Необхідні документи для зарахування до 1-го класу:

1) заява про зарахування до закладу освіти одного з батьків дитини;

2) копія свідоцтва про народження або документа, що посвідчує особу (під час подання копії перевіряється оригінал);

3) медична довідка за формою первинної облікової документації №086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду» (оригінал або копія). 

з батьків), які мають довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, довідку про звернення за захистом, посвідчення біженця, посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту або якій надано тимчасовий захист, а також не мають одного чи обох документів, також зараховуються до ЗЗСО. 

Зарахування дітей до першого класу, здійснюється відповідно до Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 16 квітня 2018 року № 367.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора