A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Коло безпеки

Дата: 04.05.2023 12:00
Кількість переглядів: 41

У відділі освіти, культури, молоді та спорту Новослобідської сільської ради в рамках реалізації Всеукраїнського проєкту «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі» відбулось проведення навчального майстер-класу з використання карткової ігрової методики "Коло безпеки", яка була подарована міжнародною організацією ЮНІСЕФ для Новослобідської громади. Ця гра стане у пригоді шкільним психологам та педагогам в організації просвітницько-профілактичної роботи із учасниками освітнього процесу.

Завдання заходу – сформувати в учасників систему уявлень та знань щодо явища насильства, форм та методів його попередження та подолання, а також особливостей алгоритму дій у разі ризику ситуації насильства. За допомогою карток у форматі вікторини учасники відповідали на запитання однієї з п’яти категорій (кіл) і складали із карток коло, якщо всі відповіді правильні. У такий спосіб знайомство з усіма складними питаннями відбувалось у легкому ігровому форматі.

Така карткова ігрова методика була передана в кожний заклад освіти Новослобідської громади для проведення профілактичної роботи. Створюємо безпечний освітній простір разом!


« повернутися

Вхід для адміністратора