A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Останні дні травня: підводимо підсумки роботи

Дата: 02.06.2023 08:25
Кількість переглядів: 28

 30 та 31 травня 2023 року відбулися зустрічі професійної спільноти фахівців центрів професійного розвитку педагогічних працівників. Цього разу було проведено дві окремі зустрічі для директорів і консультантів центрів. Від Новослобідської територіальної громади учасником заходів стала директор КУ «Новослобідський ЦПРПП» О. Сахно.

Модераторами зустрічей були працівники Інституту модернізації змісту освіти та відділу професійного розвитку педагогічних працівників Українського інститут розвитку освіти.

Під час зустрічі 30 травня учасники працювали у великій та малих групах, конструктивно обговорювали виклики і проблеми в організації діяльності й виконанні завдань центрів, та шукали ресурси й шляхи, які дозволять їх вирішити, налагоджували контакти з колегами.

31 травня під час підсумкової зустрічі з проєктом «Навчаємось разом» («Фінська підтримка реформи «Нова українська школа») для центрів професійного розвитку було обговорено результати роботи над проектом, презентовано кращі онлайн-курси, методичні матеріали на допомогу педагогам у впровадженні освітніх реформ в Україні. Під час своїх виступів спікери відповіли на питання учасників.

Особливістю зустрічей є те, що після них центри відчули професійну підтримку, розширили професійні звʼязки, намітили шляхи для подальшої роботи з педагогами на місцях. «Підтримка, отримання важливої інформації, поради від колег, науковців з різних країн, неформальне спілкування, дає можливість розмірковувати над власним досвідом, атмосфера, яка об’єднує, відчуття команди, можливість вибирати для себе рішення» – ось так учасники характеризували ці зустрічі.


« повернутися

Вхід для адміністратора