A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Жіночий футбол

Дата: 23.06.2023 13:06
Кількість переглядів: 28

Не дивлячись, що Новослобідська громада знаходиться у зоні бойових дій, а територія потерпає від обстрілів майже щодня, спортивне життя в громаді не припиняється. В с.Юр’єве за ініціативи вчителя фізкультури Юрія Тимошенка в останні роки активно почав розвиватись такий вид спорту, як жіночий футбол. До успіхів чоловічої команди ФК "Чайка" на різноманітних турнірах ми вже звикли, а от про жіночий футбол, майже не чули.
Завдяки залученню спонсорів для дівочої футбольної команди була придбана нова форма та 5 футбольних м'ячів. Спонсором виступило підприємство ТОВ "ВІРІДЕМ", яке займається торгівлею мінеральних добрив.
Але без належної ігрової практики з іншими командами прогресування будь-якого виду спорту неможливо, тому за запрошенням Конотопської ДЮСШ та за підтримки Новослобідської сільської ради була організована поїздка в м.Конотоп для проведення товариських зустрічей з місцевими командами дитячо-юнацької спортивної школи «Вікторія» та «Вікторія-2».

 

Незважаючи, що не вдалось виграти, але сміливо можна констатувати, що дебют вдався. Дівчата, які декілька років не мали ігрової практики, а для більшості, це взагалі були перші матчі, не розгубились в протистоянні з суперницями, які є постійними учасниками, обласних та всеукраїнських змагань. Отримали досвід, задоволення, побачили над чим треба працювати, щоб і самим гідно грати на змаганнях високого рівня. Тренер конотопчанок Кулешова Є.В. виявила бажання співпрацювати з нашою командою надалі і запросила знов приїхати до них в гості вже в серпні.
Сподіваємось, перемоги ще будуть попереду, а спортсменки будуть гідно представляти Новослобідську громаду на змаганнях різних рівнів.


« повернутися

Вхід для адміністратора