A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Відкриття класу безпеки

Дата: 23.06.2023 13:10
Кількість переглядів: 21

В Юр'ївській гімназії відбулось відкриття заключного в громаді класу безпеки. До відкриття учні разом вчителями готувались дуже ретельно та для гостей, які завітали, влаштували показ знань з пожежної, мінної безпеки, дорожнього руху, цивільного захисту та надання домедичної допомоги. Учні гімназії разом з псом Патроном провели руханку та складали пазли з тематики безпеки.
Гостями заходу були Світлана ТОКАРЄВА – в.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Новослобідської сільської ради, Сергій ЛІТВІНОВ – головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту, спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі, Денис ВОВК – інспектор ювенальної превенції Конотопського районного відділу поліції у Сумській області.

 

«Клас безпеки» - це Всеукраїнський проєкт, впроваджений з метою створення безпечних умов для учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану. Тут – своєрідне дитяче безпекове середовище, де у невимушеній обстановці можна проводити заняття з використанням різних дитячих активностей та одночасно опановувати правила, вчитися надавати домедичну допомогу та діяти у різних надзвичайних та життєвих ситуаціях.
Наступним кроком у впровадженні проекту стане навчання учнів теоретичним знанням з безпеки та практичними застосуваннями їх з метою убезпечити себе та близьких від можливих надзвичайних ситуацій. Але сподіваємось, щоб ці знання та навички не знадобились у реальному житті. Створюємо безпечний освітній простір разом!

« повернутися

Вхід для адміністратора