A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Відбувся педагогічний івент: починаємо новий навчальний рік

Дата: 30.08.2023 15:37
Кількість переглядів: 32

За два дні 1 вересня. Почнеться новий 2023/2024 навчальний рік.  Яким він буде для педагогів, дітей та їх батьків? Які виклики поставить він перед педагогічними колективами та засновниками освітніх закладів?

Ці та інші питання організації освітнього процесу в закладах освіти громади, створення безпекових умов, забезпечення якості навчання в умовах дистанційного навчання  29 серпня були обговорені на серпневому педагогічному івенті. У заході участь узяли делегації з усіх освітніх закладів. До обговорення результатів минулого навчального року та завдань на наступний 2023/2024 навчальний рік долучилися Ольга Гаркавенко, сільський голова Новослобідської сільської ради,  Тамара Кизенко, голова Путивльської об’єднаної організації профспілки працівників освіти і науки України, Андрій Федченко, фахівець відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту у Конотопському районі, Людмила Келембет, старший викладач кафедри менеджменту та інновацій Івано-Франківського ОІППО.

У ході обговорень було відзначено, що педагогічні колективи Новослобідської сільської ради працюють над тим, щоб наші діти змогли продовжити навчання у своїх школах та дошкільних групах, незважаючи на місцеперебування. З цією метою в усіх закладах докладено багато зусиль для створення безпечних умов для навчання. Приємно відзначити, що в таких важких умовах нас постійно підтримують керівники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, депутати Новослобідської сільської ради, підприємці, волонтери, міжнародні організації та просто небайдужі люди. За результатами минулого навчального року 31 педагогічний працівник та 11 працівників закладів освіти на святі були відзначені грамотами сільського голови Новослобідської сільської ради, відділу освіти, культури, молоді та спорту Новослобідської сільської ради, президії Путивльської об’єднаної організації профспілки працівників освіти і науки України.

Друга частина івенту проходила за 4 освітніми локаціями. Педагоги мали змогу взяти участь у практичних заняттях, міні-тренінгах, поділитися досвідом. А телеміст з Івано-Франківськом з питання національно-патріотичного виховання  ще раз довів, що ми єдина освітянська родина вільної України. У підсумку педагоги намітили основні напрямки роботи у новому навчальному році і ще раз підтвердили вислів: «Якщо хочеш дійти швидко, то йди один. Якщо далеко — йдіть разом». І справді, велика цінність, коли поруч є ті, хто і підтримає, і підставить плече у складну хвилину, і підкаже, і вислухає... і ще багато «і».

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора