A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Спортивно-туристичний захід

Дата: 11.10.2023 08:51
Кількість переглядів: 25

Цьогоріч 1 жовтня країна відзначатиме День захисника і захисниці України. Не існує слів, якими можна було б виразити вдячність і шану цим мужнім людям, які стали на захист Батьківщини.
Звісно, сьогоднішні реалії життя українців, особливо тих, хто живе у прикордонній з агресором території, дуже змінилися. Особливо це відчувають найменші громадяни нашої держави - діти. Завдання нас, дорослих, зробити усе можливе для розради дітей, щоб вони відчули, що їх люблять, про них турбуються.
Колись А. Франс наголосив: "Іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше, ніж десять років життя вдома». Ці слова - істина, вони не вимагають доведення. І сьогодні, у Всесвітній день туризму, наймолодші громадяни нашої Новослобідської громади у цьому впевнилися.

 

Сьогодні діти нашої Новослобідської громади відзначили День Захисника та Захисниці України та День туризму цікаво, корисно, приємно, весело, драйвово, а головне - без гаджетів, які останнім часом стали невід'ємною частиною життя кожного з нас. Сьогоднішній захід, організований представниками Новослобідської сільської ради, військово-патріотичного клубу "Партизан" та громадської організації "Рідна Путивльщина", зібрав близько 100 дітей з усіх куточків нашої Новослобідської громади, для яких були організовані різноманітні локації військово - патріотичного, спортивно-туристичного, пізнавально - розважального напрямків:
натяжна туристична смуга,
стрільба з луку,
метання спису,
розбирання і збір автомату,
дартс,
волейбол,
надання домедичної допомоги,
батут,
бадмінтон,
малювання,
жонглювання,
вправа на координацію,
перетягування канату,
встановлення намету,
настільний теніс тощо.
Цікавим сюрпризом дітям стала облаштована фотозона, кожен зробив фото і матиме пам'ять про сьогоднішній захід.
Всі розваги пройшли з дотриманням правил безпеки.
Після активних занять на свіжому повітрі, звісно, кожен дитячий організм став вимагати "підзарядження". Тому смачний поживний обід став у нагоді. Обід був безкоштовний, кошти батьки дітей не сплачували.
"Приємності" на цьому не закінчились, кожна дитина отримала сюрприз - солодкі смаколики.
Сьогоднішній день незабутній. Червоною ниткою скрізь кожну локацію йшло патріотичне виховання. Школярі чудово провели час: здобули нові навички, ще більше здружилися, добре відпочили, отримали багато позитивних емоцій, які зараз так необхідні!
З Днем захисника і захисниці України! З Всесвітнім днем туриста всіх причетних! Бажаємо кожному захиснику і захисниці повернутися до рідних, повних рюкзаків щастя, нехай компас долі завжди вказує на благополуччя і успіх, а головне, щоб наше українське небо знову стало мирним! Щиро дякуємо нашим захисникам і захисницям за можливість проведення таких заходів!
 
 
 
 
 
 
 

 

 

« повернутися

Вхід для адміністратора