A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Нарада з директорами

Дата: 12.10.2023 08:12
Кількість переглядів: 24

За участю голови Новослобідської сільської ради Гаркавенко О. О., начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Новослобідської сільської ради Качур Ж. О., директора КУ "Новослобідський центр професійного розвитку педагогічних працівників" Новослобідського сільської ради Сахно О.І., директора ЦДЮТ Качур О.О., головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Літвінова С.М. пройшла онлайн - нарада з директорами закладів освіти Новослобідської сільської ради, на якій були розглянуті нагальні питання:
- освітній процес в закладах освіти;
- опрацювання питання щодо створення та роботи Піклувальної ради в громаді;
- організація розважального заходу для дітей з метою психологічного розвантаження.

 

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту на початку наради обговорила питання щодо проходження навчального процесу в рамках сьогодення, звернувши увагу і на виховну частину в закладах освіти.
Ольга Олександрівна наголосила на тому,що під час дистанційного навчання педагогічні колективи, соціальні педагоги та керівники закладів повинні як ніколи співпрацювати з батьками учнів, з дітьми, моніторити соціальне навантаження учнів, які проживають на території Новослобідської громади, контролювати процес навчання дітей.
Також було розглянуто питання щодо створення та роботи Піклувальної ради на території нашої громади. Качур О.О. та Сахно О.І. більш детально розповіли про умови діяльності Піклувальної ради, обов'язки та склад. Голова підкреслила, що такий орган надасть багато можливостей для закладів освіти щодо відстоювання поточних та найболючіших питань.
Сергій Миколайович розповів керівникам, що за результатами проведення Молодіжного форуму, який проходив на початку жовтня 2023 року в м. Конотопі, Новослобідська громада отримала Сертифікат на 15 тис. грн., з метою організації та проведення розважального заходу для дітей щодо психологічного розвантаження та надання психологічної підтримки дітям, які проживають в зоні бойових дій.
Дуже плідна була розмова, на якій знайдено багато компромісів і це знову доводить, що разом ми сила і зможемо багато перепонів подолати для будування кращого життя наших дітей.

« повернутися

Вхід для адміністратора