A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

«Прощавай, садок дитячий!»

Дата: 27.05.2019 17:11
Кількість переглядів: 154

     Настав цей довгоочікуваний день – випускний в дошкільній групі Князівського навчально-виховного комплексу: загальноосвітній школі І-ІІ ступенів-дошкільному навчальному закладі Новослобідської сільської ради. 

     Випускний  – особливий день для кожної дитини, адже  закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період дошкільного дитинства.  

   Гарно й урочисто пройшло прощання дітей із дошкільною групою.  Випускники, які парами урочисто ввій­шли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були веселі і щасливі. Дівчатка у бальних сук­нях, хлопці, як справжні джентельмени, у кра­ватках. Цього дня ними пишалися всі:  і батьки, і гості, і коллектив. 

   Зусиллями педагогічного коллективу організовано цікаве та змістовне свято, яке запа­м’ятається малечі надовго та зали­шить добрі спогади про час перебування у навчально – виховному комплексі.

   Швидко минуло свято, а попереду  у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі  діточки, а батькам бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості!


« повернутися

Вхід для адміністратора