A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Допомога школі

Дата: 10.01.2024 13:22
Кількість переглядів: 55

Для закладів освіти Новослобідської громади від Департаменту освіти Сумської обласної державної адміністрації за підтримки представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) була отримана допомога у вигляді великих боксів «Школа в коробці» з усім необхідним канцелярським приладдям: зошити, крейда, фарби, маркери, кольоровий папір, інше навчальне приладдя з метою покращення умов викладання шкільної програми в закладах освіти під час дистанційного та змішаного навчання.
Також для учнів-початківців громади були отримані рюкзаки зі всім необхідним для навчання. Кожен рюкзак містить повний набір канцтоварів: щоденник, зошити, фарби, пляшку для питної води, пластилін, ручки, фломастери, ножиці, клей, олівці. Ці чудові рюкзачки отримають учні першого класу.
Плідна співпраця з міжнародними партнерами надає змогу покращити матеріальну базу закладів освіти. Приємно розуміти, що в такий тяжкий час для нашої країни, прикордонні громади залишаються не самі на самоті зі своєю біллю – є ті, хто нас підтримують не тільки словом, а й ділом.
Щира подяка Дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ) за таку вкрай важливу і потрібну допомогу!

« повернутися

Вхід для адміністратора