A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Навчання команд реагування

Дата: 10.01.2024 13:24
Кількість переглядів: 27

Одним з першочергових завдань організації освітнього процесу в умовах військового стану є максимальне забезпечення безпечного освітнього середовища.
З метою раннього попередження та евакуації учасників освітнього процесу у закладах освіти громади, де організовано змішане навчання (Князівська та Мазівська гімназії), спільно з представниками Державної служби з надзвичайних ситуацій та Національної поліції проведено навчання команд реагування щодо практичного відпрацювання алгоритму дій у разі нападу або ризику нападу на заклад освіти.
В кожному закладі освіти наказами керівників створені команди реагування, на яких покладено здійснення заходів щодо раннього попередження, евакуації та реагування у разі нападу або ризику нападу на заклад освіти. Саме з цими командами був відпрацьований алгоритм дій, що треба робити при виникненні подібних ситуацій та проведено навчання з безпечної евакуації учасників освітнього процесу.
Ще одним кроком до створення безпечного освітнього середовища стало проведення монтажу в Князівській та Мазівській гімназіях системи охоронної сигналізації зі встановленням «тривожних кнопок» та виведенням сигналу на пульт охорони. Це дасть змогу провести миттєве оповіщення про небезпеку при неправомірних сторонніх діях в закладах освіти.
Створюємо безпечне освітнє середовище разом!

« повернутися

Вхід для адміністратора