A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради

Звіт по галузі "Молодь та спорт" за 2023 рік

Дата: 12.01.2024 13:04
Кількість переглядів: 26

Молодь, спорт, оздоровлення

 

Відділом освіти, культури, молоді та спорту 10 лютого 2023 року організовано та проведено змагання з волейболу серед чоловічих команд громади, присвячених Всесвітньому дню волейболу, в якому прийняли участь 6 команд. У січні команда «Чайка» с. Юр’єве та команда с. Мазівка  приймали участь у різдвяному турнірі з волейболу в м. Путивль, де команда «Чайка» посіла 3 місце.

         Протягом січня-березня 2023 року у відкритих змаганнях з футзалу, що проходили у м.Путивль приймала команда Новослобідської громади ПП «Карла-Маркса-2», яка у підсумку посіла призове 3 місце.

         В травні на базі Мазівської гімназії організовані  та проведені змагання з настільного тенісу, присвячені Дню пам’яті та примирення, в якому прийняли участь 12 спортсменів.

         В липні місяці в с. Мазівка проведені змагання з паркового волейболу, присвячені Всеукраїнському Олімпійському дню, в якому прийняли участь 7 команд. В серпні команда Новослобідської громади приймала участь у турнірах з паркового волейболу та пляжного волейболу у м. Путивль, в яких посіли 2 призове місце.

         Футбольна команда «Чайка» с. Юр’єве протягом червня-вересня 2023 року приймала участь у відкритому турнірі «Сейм-ліга» з вуличного футболу, в якому посіла 3 місце. В вересні місяці ветеранська команда Новослобідської громади приймала участь у турнірі серед ветеранів з міні-футболу в м. Буринь та посіла призове 2 місце.

         В с.Мазівка 27.09.2023 з залученням громадських організацій проведений спортивно-туристичний захід для дітей Новослобідської громади, де кожен бажаючий зміг випробувати себе у різноманітних локаціях військово-патріотичного, спортивно-туристичного та пізнавально-розважального напрямків.

         За результатами молодіжного регіонального форуму, що проходив 2 жовтня 2023 року у м. Конотоп,  в рамках календарного плану управління молоді та спорту Сумської обласної держаної адміністрації представники Новослобідської громади отримали Сертифікат на 15 тис.грн. на реалізацію проєкту ️«Психологічна підтримки та допомога для учнівської молоді» та 25.10.2023 на базі Князівської гімназії для учнів громади було проведено захід психологічної підтримки та допомоги «Веселковий БУМ».

         Заклади освіти Новослобідської сільської ради в рамках виконання проєкту ЮНІСЕФ "ЗУПИНКА: Я" отримали 4 комплекти кейс-боксів зі спортивним інвентарем: м'ячі з ігрових видів спорту, волейбольна сітка, м'ячі губчасті, шашки, ігрові накидки, гра "Парашут", дошки грифельні та інше спортивне приладдя. Для дівчат з футбольної команди Юр'ївської гімназії завдяки залученню спонсорів була отримана нова футбольна форма та 5 футбольних м'ячів.

         У травні 2023 року на відзначення Дня Героїв у закладах освіти Новослобідської громади було організовано і проведено територіальний етап Всеукраїнського Фестивалю-огляду «Ватра» у рамках заходів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). З вересня на базі комунального закладу позашкільної освіти Новослобідської сільської ради «Центр дитячої та юнацької творчості» в Мазівській гімназії запрацював гурток «Сокіл» («Джура»).

На базі Мазівської та Князівської гімназій в липні-серпні 2023 року було проведено оздоровлення 236 дітей громади в рамках літнього клубу «Квіти сонця» швейцарського-українського проєкту  «Ми вдома – в Україні».


« повернутися

Вхід для адміністратора